Vyhledávání
dle vozidla

 
 
 

 

Tip:

Po zaškrtnutí vyhledáváte pouze univerzální díly

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Navijáky Golemwinch

03. 11. 2013

Nově jsme pro vás připravili nabídku elektrických navijáků Golemwinch.

Tyto navijáky spadají do střední cenové hladiny. K dostání veškéré náhradní díly, záruka dva roky, servis v ČR. V prodeji jsou nové modely navijáků Golemwinch 2013. Nové automatické brzy, umístěné přímo na motoru, nová konstrukce převodovky a uložení bubnu - velice tichý chod. Napájení 12V, u silnějších 24voltů.

Všechny navijáky jsou vybaveny přepínáním mezi volným odvíjením pro snadné odmotání lana a navíjením a odvíjením s použitím motoru a automatické brzdy. Právě automatická brzda je vylepšená a zesílená oproti jiným typům elektrických navijáků, takže zaručuje dlouhou životnost. Elektrické navijáky Golemwinch se vyznačují hlavně naprostou spolehlivostí srovnatelnou s navijáky v několikanásobně vyšších cenových kategoriích. Samozřejmostí je použití kvalitních kovových komponentů hlavně v převodovce, na které značně závisí spolehlivost navijáku. Napájení 12, u silnějších 24voltů.


Při výběru jaký elektrický naviják zakoupit je nejdůležitější zvolit správnou tažnou sílu. Obecně se doporučuje , aby tažná síla byla minimálně 1,5 násobkem hmotnosti taženého břemena. Ideální je zvolit tažnou sílu navijáku větší, aby měl dostatečnou rezervu. Další možností výběru je volba mezi ocelovým a syntetickým lanem. Naše elektrické navijáky jsou standartně vybaveny ocelovým lanem, které snese horší zacházení. Syntetické lano můžete zvolit, pokud chcete ušetřit váhu a dáváte přednost lehčí manipulaci s lanem. Všechny lanové navijáky Golemwinch mají v balení lanové ovládání, bezdrátové dálkové ovládání, rolny, hák, lano, řídící elektroniku a český návod s popisem zapojení.